reviewed blogs

Hodnocení blogu - fuck-diary.blog.cz

25. ledna 2013 v 18:30 | Oli

1. Design blogu - Líbí se mi takový ten "jednoduchý styl" designů. Nic není přeplácané, je to přehledné a upravené. Možná jen na můj vkus to je méně barevné. Změnila bych třeba barvu odkazů, zvýraznila nějak barevně menu. Ale to je už na tobě:)

2. Obsah blogu - Deníčkovský blog. Mám ráda takové blogy, co si píšou svůj deníček. Protože čtenáři se můžou o jejich "majiteli" dozvědět více:). Přidáváš i nějaké obrázky, hudbu. Zkrátka nic mi tam nechybí, a tvůj blog se mi líbí.

3. Rozložení blogu - Není nic co bych vytkla. Ke každému článku přidáš nějaký obrázek, co to oživí a text nepůsobí nezajímavě:). Jen jak jsem psala nahoře, trošku bych změnila to menu, ale tobě se to tak třeba líbí, a je to tvůj blog a tvá věc, a tohle je jen můj názor:D.

4. Celkový dojem - Na tvém blogu jsem poprvé, a zaujal mě:). Určitě se někdy příjdu podívat zase.

Chceš taky zhodnotit blog? Stačí se zapsat ZDE

Hodnocení blogu - cermanka247.blog.cz

20. ledna 2013 v 17:49 | Oli


1. Design Blogu - Já osobně preferuju takové ty lehké designy, kde jsou jen nějaké okraje a k tomu nějaké nápadité menu. Takže se mi tvůj design blogu líbí. Je to přehledné:), není nic, co by tam nepasovalo nebo neladilo.

2. Obsah Blogu - Tak píšeš si tam svůj deníček, což mě zaujalo, protože mám ráda blogy s deníčkem. Píšeš různá témata týdne, zajímáš se o módu a děláš videoodpovědi. Teda jak koukám, teprve si začala:).

3. Rozložení blogu - Menu není nějak přeplácané, a je dobře přehledné, takže se dá dobře orientovat. Máš tam i svou fotku, což je dobré, aby ostatní věděla jak vypadá blogerka.

4. Celkový dojem - Mám ráda blogy, takového stylu:). Nenašla jsem nic, co by se mi nelíbilo. Vše máš přehledné, design je jednoduchý a není zbytečně přeplácaný. Na tvém blogu jsem byla sice poprvé, ale určitě se vrátím znova:).

Chceš taky zhodnotit blog? Stačí se zapsat ZDE

Hodnocení blogu - mileyrcyrusweb.blog.cz

20. ledna 2013 v 17:29 | Oli


1. Design blogu - Ten design je naprosto úžasný! A + je dělaný tebou, takže super. Všechno k sobě dokonale ladí, není nic co bych vytkla:).

2. Obsah blogu - Je jasné, že je to o Miley Cyrus. Různá videa, shooty, fotky a momentky. Prostě normální fanblog. Určitě, že když máš blog o Miley, tak že tam bude vše o ní, ale myslím, že by nebylo špatné sem tam napsat něco o sobě, protože není na škodu vědět, kdo se skrývá za tím vším:).

3. Rozložení blogu - Jak jsem nahoře, není nic co vytknout. Máš všechno přehledně a pěkně uspořádáno. Dá se v tom skvěle vyznat:).

4. Celkový dojem - Máš krásný blog. Už jsem na něm byla vícekrát:). Děláš pěknou grafiku(designy).

Chceš taky zhodnotit blog? Stačí se zapsat ZDE

Hodnocení blogu - SelenaG-worlds.blog.cz

20. ledna 2013 v 16:59 | Oli


1. Design blogu - Abych pravdu čekla, tak tenhle design se mi líbí víc, než ten jak si měla předtím:). Barvy se k sobě skvěle hodí a jsou vybrány dobré fotky. Nepůsobí to ani nějak přeplácaně. Koukám, že design není tvoje tvorba, ale je povedený:).

2. Obsah blogu - Tak samozřejmě se to týka Seleny Gomez. Přidáváš tam různé fotky, tak jak by jsi asi měla, když máš v názvu blogu Sel, tak by to mělo být jen o ní. Ale překvapilo mě, že tam dáváš i své výkresy co maluješ, a musím říct, že maluješ moc krásně:). Máš tam taky různé soutěže. Jsem ráda, že jsem tam našla článek, který je o tobě. Protože si myslím, že návštěvníky zajímá, kdo je jejich majitel.

3. Rozložení blogu - Menu se mi velice líbí. Ladí dobře s designem a nepůsobí to nějak kýčovitě:). Asi jsem slepá, ale akorát jsem u tebe nenašla nějaké rubriky. Máš tam jen v menu aktuální články, což je sice dobrý nápad, ale ty rubriky tam chybí, aby se návštěvníci mohli orientovat na tvém blogu,

4. Celkový dojem - Takže abych to shrnula, máš pěkný blog. Jen mi tam nesedí pár drobností, co jsem ti tu vypsala. Ale je to otázka vkusu, že:).

Chceš taky zhodnotit blog? Stačí se zapsat ZDE

Hodnocení blogu - style-and-smile.blog.cz

19. ledna 2013 v 20:49 | Oli


1. Design blogu - Famózní design! Moc se mi líbí. Skvěle vybrané fotky na záhlaví, a vlastně se to hodí i k tomu, že je zima. No, vlastně o to asi šlo:D. Jen na můj vkus je to záhlaví moc velké. Zjistila jsem, že se mi špatně ukazují některé designy na blogách, třeba je tomu tak i u tebe no. Ale jinak k designu nemám nic co vytknout, jen tu velikost. Ale koukám, že design si vlastně ty nedělala:D.

2. Obsah blogu - Je tam všechno. Oblečení, tvoje fotky, tipy na filmy, návody, kosmetiku a další. Taková ta všehochuť a každý si tam najde něco. Články píšeš přehledně, není nic co bych ti měla vytknout:).

3. Rozložení blogu - No, to o tom designu jsem psala nahoře, že se mi moc k tomu nehodi to velké záhlaví. Jinak menu máš dosti přehledné:). Dá se v něm dobře vyznat, takže by nikdo neměl mít v něčem zmatek,

4. Celkový dojem - Už jsem tvůj blog navštívila hodněkrát:). Máš zajímavé články, dobré návody jak jsem koukala. Zkrátka není nic na vytknutí.

Chceš taky zhodnotit blog? Stačí se zapsat ZDE

Hodnocení blogu - crazylifestory.blog.cz

19. ledna 2013 v 20:22 | Oli


1. Design blogu - No, říká se, že v jednoduchosti je krása. Mě osobně se líbilo víc, jak jsi tam měla tu animacu v tom záhlaví a myslím, že jsi měla i jiné okraje. Tohle je na mě moc obyčejné. Každýmu se líbí něco jiného:). Trošku to působí i depresivně, jak je to takové černé:D.

2. Obsah blogu - Mám ráda tvoje články:). Někdy se v některých dokonce i vidím. U článku máš vždycky nějaké animace, obrázky a pokaždý se mi všechny líbí:). Máš dobrej vkus a i dobré a celkově vyspělé názory, na to, že ti je 12.

3. Rozložení blogu - Tak záhlaví žádné nemáš:D, což je škoda, protože to předtím ta animace byla stylová a pěkná:). Teda alespoň mě se líbila. Menu máš v horním boxu, je přehledné dobře se v něm dá vyznat.

4. Celkový dojem - Mám ráda tvůj blog, proto jsme taky spřáteleni, že:D. Čtu s radostí tvé články, protože se mi líbí tvoje názory a pohled na svět:).

Chceš taky zhodnoti blog? Stačí se zapsat ZDE

Hodnocení blogu - scenepage.blog.cz

19. ledna 2013 v 19:32 | Oli


1. Design blogu - Miluju scene styl!♥ Takže tvůj blog je něco pro mě :D Mám ráda barevné a veselé designy. A tvůj se mi moc líbí. A + je design dělaný tebou, takže před tebou smekám :). Není to nijak přeplácané, vše se k sobě hodí.

2. Obsah blogu - Samozřejmě o scene. Máš tam různé fotky, kosmetiku, rozhovory a další. Články máš psané přehledně, pěkně upraveny a máš tam hodně obrázků :). Myslím, že na tvém blogu, si najde každá holka to svoje. Hlavně ty co uznávají scene styl.

3. Rozložení blogu - Nemám nic, co bych ti měla vytknout. Blog je celkově přehledný, design se mi líbí a navíc máš dobré tématické zaměření. Menu je dobře uspořádané, takže se tam určitě nikdo neztratí.

4. Celkový dojem - Tvůj blog nevidím samozřejmě poprvé, hodněkrát jsem už na něm byla a četla si různé články. A je jasné, že se příjdu podívat určitě zase a ráda. Teď jsem si všimla, že na blogu nejsi jen ty, ale další 3 adminky:) , tak kdyžtak promiň, že jsem to všechno psala jakoby tobě:D.

Chceš taky zhodnotit blog? Stačí se zapsat ZDE

Hodnocení blogu - r-graphic.blog.cz

19. ledna 2013 v 14:28 | Oli


1. Design blogu - Barvy k sobě skvěle ladí. Ta slečna na záhlaví je moc krásná, a dává to takový pozitivní dojem. Jen na můj vkus je to záhlaví moc velké. Volila bych trošku menší. Jinak nemám co vytknout :).

2. Obsah blogu - Tvůj blog je taková všehochuť. Máš tam něco o sobě, celebritách a i svou grafiku, která se mi moc líbí. Nemám sice moc ráda blogy o celebritách, ale jak jsem psala, na tvém blogu je od každého něco, každý si tam najde to svoje. Články jsou přehledně a pěkně napsány.

3. Rozložení blogu - Jak jsem psala u designu, moc mi tam nepasuje to záhlaví, zdá se mi zbytečně moc velké. Ale to je jen otázka vkusu, že:). Menu máš přehledné, uspořádané.

4. Celkový dojem - Tvůj blog se mi líbí. Máš zajímavé články a nebyla jsem na tvém blogu poprvé. Udělala jsi na svém blogu mnoho práce, tak také ho máš 2 roky a půl:).

Chceš taky ohodnotit blog? Stačí se zapsat ZDE
 
 

Reklama